Hlavní obsah

Dianiny soukromé dopisy budou vydraženy za několik miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Další velmi intimní dokumenty Dianina života se mohou dostat do rukou soukromé osoby. Kolekce 694 položek náležejících zesnulé princezně jdou totiž do dražby. Mezi nimi jsou privátní dopisy, které exmanželka prince Charlese sepsala kupříkladu po příchodu prvorozeného syna Williama na svět.

Článek

V tomto dopise, který Diana napsala jen sedm dní po svém prvním porodu, děkuje komorníkovi Williamu Tallonovi za všechny jeho rozkošné dárky a popisuje v dopise své emoce na počátku rodičovství.

V tomto dopise, který Diana napsala jen sedm dní po svém prvním porodu, děkuje komorníkovi Williamu Tallonovi za všechny jeho rozkošné dárky a popisuje v dopise své emoce na počátku rodičovství.

V tomto dopise, který Diana napsala jen sedm dní po svém prvním porodu, děkuje komorníkovi Williamu Tallonovi za všechny jeho rozkošné dárky a popisuje v dopise své emoce na počátku rodičovství. „Nejsme si v tuto chvíli jisti, co nás to vlastně zasáhlo, vyjma páru velmi silných plic! Oba rodiče příliš smyslu nedávají, zdá se, že většinu času trávíme zíráním na tu osůbku!“ napsala v listu Diana. A později ještě přidala: „Williame, vám se vždycky daří pamatovat si věci, které pro mě znamenají opravdu moc.“

Dopisy se týkají i svatby s Charlesem

Dopis je jednou ze sedmi korespondencí mezi Dianou a Tallonem. Ve službách královské rodiny Tallon pracoval v letech 1951 až 2002.

Dopisy údajně rozkrývají také princezniny myšlenky týkající se připravované svatby s Charlesem a počátky těhotenství se synem Williamem.

Aukční síň Reeman Dansie z Colchesteru v hrabství Essex doufá, že listiny vydraží minimálně za dvě stě tisíc liber (asi 6,2 milionu korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Dianu zabili těhotnou, tvrdí al-Fayed

Mohamed al-Fayed, otec přítele princezny Diany Dodiho, uvedl v pondělí při výslechu u soudu, že princezna byla těhotná. Podle něj mu to sdělila krátce před...

Výběr článků

Načítám