Hlavní obsah

Cameron Diazová se ukázala s oholenou hlavou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Pokud vás napadlo, že udělala známá herečka Cameron Diazová podobnou šílenost jako nedávno zpěvačka Britney Spearsová, tak nemáte pravdu. Svou krásnou hřívu odložila herečka v dál kvůli roli, ve které ztvárňuje matku, jejíž dcera trpí leukémií. Na znamení podpory se nechá ostříhat dohola také. Své kadeře ovšem schovává pod speciální maskou.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová po oholení hlavy

Článek

Pětatřicetiletá herečka bude účinkovat ve snímku My Sister's Keeper a s novou vizáží se ukázala v Santa Monice ve státu Kalifornia. Tam by se měl téměř celý snímek také natáčet.

Cameron Diazová s oholenou lebkoufoto: Profimedia

Dceru Cameron Diazové trpící leukémií bude hrát neznámá herečka Sofia Vassilievová. Film bude na motivy stejnojmenného bestselleru Jodi Picoultové, který spatřil světlo světa v roce 2004.

Diazová se dala nedávno slyšet, že by si velmi ráda našla partnera, který by ji bral takovou jaká je a nechtěl nějakou nedospělou mladší ženu. Sama přiznává, že je na muže velmi náročná a dodává: "Mám ráda, když je muž chlupatý, holátka u mě nemají šanci."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám