Hlavní obsah

Módní přehlídka spojila Zapletalovy noční můry Maláčovou s Kobzanovou

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Efektní multimediální show v Jízdárně Pražského hradu vzdala čest naší metropoli známá brněnská módní návrhářka Jana Berg. Za doprovodu živého orchestru se na molu představily hvězdy českého modelingu v čele s prezidentkou soutěže krásy Česká Miss Michaelou Maláčovou.

Článek

Pro představení své nové kolekce si známá brněnská módní návrhářka zvolila i symbolické datum. Uskutečnila se v den 63. výročí vypuknutí pražského povstání, a tak si akci nenechali ujít ani celebrity. Nechyběl mezi nimi předseda ČSSD Jiří Paroubek, jehož mladá manželka Petra si nenechává nejdůležitější události ze světa módy ujít, či herec Karel Heřmánek s manželkou Hanou.

Svou kolekci spojila Jana Berg s luxusním prádlem salónu Le Chaton. Originální scénografii nazvanou Polibek Praze doprovodil živým koncertním vystoupením, složeným z nejslavnějších děl klasiků české hudby, zvláštní host večera Varhan Orchestrovič Bauer se svým Okamžitým filmovým orchestrem.

Choreografii inspirovala čtyři roční období, během nichž je atmosféra hlavního města jedinečná a nezaměnitelná. V alegorických kostýmech se představily Miss ČR 1999 Michaela Maláčová, modelka a tanečnice Kristina Kloubková-Bastienová či bývalá Miss ČR 2001 Diana Kobzanová. Jako hlavní zdobný prvek zvolila autorka kolekce českou trikolóru ve formě pásků či ramínek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám