Hlavní obsah

Gynekologie 2 pokračuje - Lábus podstoupí děsivou operaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváci od tohoto čtvrtku usedají k blikající obrazovce, aby si vychutnali nové příběhy ze života gynekologické ordinace. Obrazovka však nebude televizní, seriál Gynekologie 2 se totiž vysílá na internetové televizi Stream.cz.

Článek

Na internetové televizi Stream.cz zaútočí na bránice svých fanoušků Petr Čtvrtníček se třetí sérií sitcomu Gynekologie 2. Devět dílů nové řady Gynekologie 2 přinese šokující odhalení intimních partií Vlasty Parkana, kterého jsme v seriálu poznali v minulé sérii (Ondřej Vetchý).

Okresní gynekolog Čudák (Jiří Lábus) zjistí pravdu o rozdílech mezi mužem a ženou a odhodlá se podstoupit děsivou operaci. Primář gynekologie „nejmenované nemocnice na kraji města“ Lexa Káďa ji provede (Robert Nebřenský) za asistence kolegů MUDr. Šmuka (Petr Čtvrtníček), MUDr. Janíka (Josef Polášek), MUDr. Vlka (Marek Daniel) a MUDr. Tetky (Leoš Noha).

Pooperační rekonvalescence Čudáka probíhá za vydatné pomoci Slávečka, syna primáře Kádi, velmi uspokojivě, dokud anonym nepozve na kontrolu samotného ministra zdravotnictví v podání Miloše Mejzlíka. Nová série navazuje na dvě úspěšné předchozí řady Gynekologie 2. Druhá z nich zaznamenala na internetové televizi Stream.cz téměř 2 milióny zhlédnutí.

Režisérem první série byl Igor Chaun, druhou i třetí, nejnovější řadu režíroval Petr Zahrádka. Šéfproducentem je již tradičně Daniel Netušil. První díl nové série byl uveden na www.stream.cz ve čtvrtek 3. dubna ve 20.00 hod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám