Hlavní obsah

Prahou se proháněla italská hvězda Drupi

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Italská legenda populární hudby si vyrazila slavit do Prahy. Božský Drupi u nás převzal Zlatou desku pro nejprodávanějšího italského interpreta v České republice. Rodák z italské Pavie, šedesátník Giampiero Anelli, převzal ocenění z rukou zástupců nahrávací společnosti Popron Music v historickém hotelu Alchymist na pražské Malé Straně.

Článek

Při slavnostní příležitosti nemohla chybět zpěvačka Monika Absolonová, s níž Ital nazpíval duet Finalmente Canto. „V životě jsem zpíval jen dva duety s českými zpěvačkami. Před třiceti lety s Haničkou Zagorovou a loni s Monikou,“ zavzpomínal Drupi.

„Obě byly tak skvělé, že kdyby mě Monika teď požádala, klidně bych jí začal dělat vokalistu,“ dodal Drupi. Událost si nenechal ujít ani štáb italské státní televize Rai Uno, který na místě natočil reportáž.

Na šťastném uměleckém nebíčku se objevil jen jediný mráček. Akustika historického plesového sálu totiž cvičenému uchu prozradila, že oba umělci vsadili při zpěvu na jistotu a uchýlili se k playbacku.

Reklama

Výběr článků

Načítám