Hlavní obsah

Opilý Orlando Bloom vyváděl na oscarovém večírku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

O tom, že trocha dobrého alkoholu a všeobecně rozjetá nálada udělá i z toho největšího slušňáka zvíře, se na vlastní oči přesvědčili hvězdní hosté večírku po udílení prestižních filmových cen Oscar. Orlando Bloom (31) se totiž k pobavení všech vášnivě vrhal na všechny přítomné ženy.

Článek

Jak uvedl jeden z hostů večírku, nenechal hrdina Pirátů z Karibiku žádnou ženu na pokoji. Která před ním neutekla, ta se dočkala vřelých polibků a vášnivého objetí.

"Orlando byl ve značně povznesené náladě. Nejvíc se vyblbnul s Madonnou, se kterou tančil dost sugestivní erotické tanečky," prozradil šokovaný svědek s tím, že oba hlavní aktéři improvizované show naštěstí neměli na afterparty své oficiální partnery.

"Další jeho obětí byla dcera Demi Mooreové a Bruce Willise, Rumer," dodal svědek.

"Další jeho obětí byla dcera Demi Mooreové a Bruce Willise, Rumer," dodal svědek.

"Při tanci ji neustále osahával a líbal. Rumer se to však evidentně líbilo. A nebyla zdaleka poslední, komu se ten večer dostalo Orlandovy pozornosti."

Reklama

Související témata:

Související články

Orlando Bloom balí holky v metru

Herec Orlando Bloom nesmírně rád jezdí metrem. Ačkoli tomuto dopravnímu prostředku se celebrity snaží vyhýbat, hvězda filmu Piráti z Karibiku tady čeká...

Orlando Bloom hledá lásku pod cizí identitou

Herec Orlando Bloom (30) hledá lásku přes internet. Bojí se totiž, že většinu žen zajímají jen jeho peníze a sláva, takže se rozhodl je prověřit zcela...

Výběr článků

Načítám