Hlavní obsah

Britney Spearsová je těhotná, tvrdí její milenec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová je prý těhotná. Tvrdí to její milenec Adnan Ghalib, který se označuje také za otce nenarozeného dítěte. Z fotografií poslední doby je zřejmé, že má problémová hvězda zakulacené bříško, není ale jasné, zda to není pouze tukový polštář. Bulvární fotograf však prý po Los Angeles šíří zprávy o těhotenství.

Článek

Ghalibovi kritici tvrdí, že dosáhl svého v taktické hře. Dítě toužil se zpěvačkou počít, aby si zajistil zelenou kartu pro pobyt v USA a hmotné zázemí. Zelenou kartu má sice díky současné manželce, jenže ta se s ním hodlá rozvést.

„Britney je Adnanův splněný sen. On moc dobře ví, že pokud s ní bude mít dítě, bude mít život zajištěný. Adnan je společenský kariérista a používá ženy k dosažení toho, po čem touží,“ uvedl pro magazín Star nejmenovaný zdroj.

Minulý měsíc Spearsovou a jejího milence spatřili s těhotenským testem. Zpěvačka má již dvě děti, o oba syny se však stará jejich otec Kevin Federline, kterému je soud svěřil do výhradní péče. Britney má přístup k synům zatím do odvolání soudu zakázán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám