Hlavní obsah

Hollywoodským celebritám prý hrozí nákaza žloutenkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Slavní umělci jako Demi Mooreová, Madonna a Bruce Willis mohou být mezi stovkami návštěvníků jednoho newyorského prominentního baru, kterým hrozí onemocnění žloutenkou typu A. V podniku totiž hosty obsluhoval nakažený barman, sdělily místní zdravotní úřady.

Článek

Nakažená obsluha kubánského podniku Socialista zde po tři dny míchala zákazníkům nápoje, a mohla tak nakazit až tisíc lidí. V té době navíc podle místních médií pořádal v baru oslavu svých třicátých narozenin manžel herečky Demi Mooreové Ashton Kutcher a párty se zúčastnila i řada významných hostí, včetně Madonny, Bruce Willise, Kate Hudsonové, Liv Tylerové, Salmy Hayekové, Gwyneth Paltrowové a Ivanky Trumpové.

Zdravotní úřady varovaly všechny hosty baru před nebezpečím nákazy a vyzvaly je k preventivnímu očkování proti zákeřnému viru hepatitidy, který se často mezi lidmi přenáší infikovanými potravinami nebo nápoji. Hygienici prý dosud nezaznamenali žádná další onemocnění související s tímto případem, nicméně při kontrole exkluzivního podniku zjistili, že na toaletách nebylo mýdlo, a hosté si tak nemohli umýt ruce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám