Hlavní obsah

Anistonová a Angelina Jolie se setkají na předoskarové party

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Příští týden projdou Jennifer Anistonová a Angelina Jolie vzájemnou zkouškou lidské slušnosti. Bývalá manželka Brada Pitta a jeho současná partnerka a matka několika dětí se setkají společně na večírku před předáváním Oscarů. V minulosti se přitom bulvárem několikrát propírala nevraživost Angeliny vůči Jennifer, která stále komunikuje s Pittovou rodinou.

Článek

Devětatřicetiletá Jennifer o šest let mladší kolegyni neviděla již tři roky od rozchodu s Bradem Pittem. Teď se všichni tři setkají na večírku v hotelu v Beverly Hills, kam je dohromady pozvali.

Angelina si prý nepřeje, aby se Jennifer stýkala s matkou Brada Pitta a jeho rodinou. A kvůli podobným kontaktům se prý v minulosti několikrát rozzuřila.

Brad žil v manželství s Jennifer od července 2000, v lednu 2005 se rozešli a ještě téhož roku na podzim rozvedli. S Angelinou má teď vlastní dvacetiměsíční dcerku Shiloh Nouvel a adoptivní děti: šestiletého Maddoxe, čtyřletého Paxe Thiena a tříletou Zaharu. Údajně čekají další dítě, možná dokonce dvojčata. Těhotenství ale ještě nepotvrdili.

Večírek, na němž Pitt bude mít exmanželku i současnou partnerku zároveň, proběhne 23. února v předvečer udělování Oscarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám