Hlavní obsah

Pamela Andersonová požádala o rozvod

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vztahy Pamely Andersonové připomínají skákací kuličku. Prudké vzlety střídají prudké pády. Na počátku října letošního roku se totiž po krátké známosti provdala za pokerového hráče Ricka Salomona, ale láska jí nevydržela ani do Vánoc. Hvězda seriálu Pobřežní hlídka totiž prý minulý pátek požádala u soudu v Los Angeles o rozvod.

Článek

Na svých stránkách později uvedla, že se pokusí manželské problémy vyřešit. Její třetí manželství tedy vydrželo fungovat jen něco málo přes dva měsíce. Loni v létě se přitom bláznivě vdávala s Kidem Rockem, podnikla s ním hned tři rituální obřady na různých místech světa, tvrdila, že je to láska na celý život, ale již v listopadu toho roku se manželé rozešli a letos na jaře rozvedli.

Ačkoli žádost v pátek skutečně podala, v pondělí ji s manželem spatřili v Malibu na nákupech. Na svých stránkách také toho dne zveřejnila krátký vzkaz: „P.S.: Pracujeme na řešení problémů.

“Devětatřicetiletého Salomona, bývalého milence Paris Hiltonové, si Pamela vzala 6. října v lasvegaském hotelu Mirage. K obřadu využila hodinu a půl trvající přestávku v magické show, kde vystupuje jako hosteska.

Pamela je vdaná potřetí. Z prvního takového vztahu s Tommym Leem má dva syny. Loni prý s druhým chotěm Kidem Rockem potratila. Salomon byl před ní manželem Elizabeth Dailyové či Shannen Dohertyové alias Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám