Hlavní obsah

Těhotná Christina Aguilerová se při focení zcela odhalila

Novinky, jky, Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Podobně jako Demi Moorová se ve vrcholné fázi těhotenství svlékla také zpěvačka Christina Aguilerová. Svou dokonalou mateřskou postavu ukázala fotografovi z amerického magazínu Marie Claire. Snímky se mohou čtenáři kochat v lednovém vydání, které bude na stáncích k dostání již od 11. prosince letošního roku.

Článek

Christina Aguilerová čeká s manželem Jordanem Bratmanem miminko na počátku příštího roku. Na titulní stránce časopisu se objevuje v krátké kožené bundě, uvnitř jsou pak další fotografie, na nichž má zpěvačka pouze boty Christiana Laboutina.

Šestadvacetiletá popová hvězda pak v interview vypravuje, jak se o svém těhotenství dozvěděla uprostřed turné Back to Basics.

Těhotná Christina Aguilerová bývala dlouhá léta úhlavní sokyní Britney Spearsové. K jejímu soukromému životu, se však Aguilerová již takřka odmítá vyjadřovat. "Je to její život, ale nemyslím si, že dělá pro sebe a své děti to nejlepší," nechala se naposledy slyšet Aguilerová.

„Plánovali jsme, že se začneme pokoušet o dítě po skončení turné. A tak jsem přestala brát antikoncepci, abych na to své tělo připravila, protože jsem nevěděla, kolik času je na to potřeba. Slyšeli jsme někde, že to nějaký čas trvá, jenže s ´velkomocným vajíčkem´ a ´super spermií´ nebyl žádný potřeba. Nemohla jsem vůbec uvěřit, že se to stalo tak rychle!“ řekla Aguilerová redaktorce magazínu.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilerová čeká údajně chlapečka

Zpěvačka Christina Aguilerová pozvala své přátele na oslavu tzv. "baby shower". Tato party především pro kamarádky se pořádá po úspěšném završení šestého...

Výběr článků

Načítám