Hlavní obsah

Paul McCartney má novou přítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britský hudebník Paul McCartney má novou partnerku. Podle amerických médií je jí sedmačtyřicetiletá manažerka Linda Shevellová. S novou přítelkyní strávil McCartney víkend v luxusní čtvrti Hamptons v aglomeraci New Yorku, což dokazují fotografie, které se objevily v americkém bulvárním tisku. Zpěvákův mluvčí snímky odmítl komentovat, protože jde o soukromou záležitost.

Článek

Pětašedesátiletý zpěvák legendárních The Beatles se v současnosti za velkého zájmu médií rozvádí se svou druhou ženou Heather Millsovou, s níž má čtyřletou dceru. Ve hře je údajně rekordní finanční vyrovnání v řádu desítek milionů liber.

Nová hudebníkova partnerka je viceprezidentskou dopravní společnosti, která patří jejímu otci. Shevellová se po dvacetiletém manželství rozvedla s movitým advokátem, s nímž má dospívajícího syna.

Fotografové McCartneyho a Shevellovou zachytili, jak se procházejí po pláži, jedí společně v restauraci a objímají se v autě. Podle tisku se znali už v době, kdy ještě žila Paulova první žena Linda, která také pocházela z New Yorku a v roce 1998 zemřela na rakovinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám