Hlavní obsah

Sebevražedná modelka zabila tři lidi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Krásná Jeanette Sliwinská (23) záměrně nabourala do auta, které se zastavilo na červené. Tři pasažéři tohoto auta na místě zemřeli, zatímco blondýnka, která chtěla spáchat sebevraždu, si jen nalomila kotník. Událost se stala před dvěmi lety, teď celá Amerika dychtivě sleduje její proces.

Článek

Žaloba tvrdí, že Jeanette, která byla v depresi a trpěla přeludy, projela třemi křižovatkami na červenou, a pak v plné rychlosti nabourala auto, v němž seděli tři hudebníci, Michael Dahlquist (39), John Glick (35) a Douglas Meis (29). Náraz byl tak silný, že všichni zemřeli na místě.

Blondýnka prý zrovna spěchala ke svému psychiatrovi po hádce s matkou. Jak uvádí list Daily Mail, soudkyně Garritt Howardová rozhodla, že modelka je sice vinná trojnásobným zabitím z nedbalosti, ale v době neštěstí byla duševně nemocná.

Teď bude držena na uzavřeném oddělení nemocnice až do té doby, než bude schopna začít vykonávat trest ve vězení. Verdikt sice ještě nebyl vynesen, ale modelka může být odsouzena až na deset let.

Reklama

Související články

Modelky se pomalu učí jíst

Debata o stravování modelek opět ovládla týdny módy ve světových metropolích. Módní cirkus po přesunu do Londýna zatím budí pozornost hlavně kvůli doporučením,...

Výběr článků

Načítám