Hlavní obsah

Pár dostal album se svatebními snímky po téměř 30 letech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až téměř po 30 letech se mohli potěšit svým svatebním albem Karen a Mark Clineovi. Brali se v teenagerovském věku a neměli v té době 150 dolarů, aby za něj fotografovi zaplatili. Nakonec fotografie přece jen dostali - právě včas, aby si ho mohli prohlédnout u příležitosti čtvrtečního 27. výročí sňatku.

Článek

Fotograf někdejší nevěstu Karen zastihl minulý týden v restauraci, v níž pracuje, a album jí předal.

"Asi před měsícem jsem kramařil a dělal pořádek ve starých věcech, a našel jsem ho," říká nyní osmdesátiletý fotograf Jim Wagner. "Pamatoval jsem si, že tenkrát neměla peníze, a tak mě napadlo, že by jí mohlo udělat radost."

Překvapená a šťastná žena se prý nezmohla ani na slovo. "Prostě jsem tam jen stála, plakala a plakala a objímala ho," líčila setkání Karen, které se při vzpomínce na dojemné setkání znovu začaly po tvářích koulet slzy.

V době, kdy se vdávala, jí bylo osmnáct let a novomanželovi o rok víc. Byli prý moc zarmoucení, že nemohli Wagnerovi zaplatit. Jako památka na svatbu jim zbyla jediná fotografie, na níž nevěsta kráčí uličkou k oltáři, kterou pořídil jejich kamarád.

Fotografovi se podařilo Karen Clineovou vypátrat poté, co před několika týdny nečekaně narazil na jejího nevlastního otce. Ten prý mu šek na 150 dolarů (nyní asi 2 900 korun) na místě vypsal.

Reklama

Výběr článků

Načítám