Hlavní obsah

Britka zhubla po konzumaci cheesburgerů 30 kilo

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Z typicky amerických pochutin se nemusí bezpodmínečně tloustnout. Důkazem je třicetiletá Angličanka Heather Pointerová z Macclesfieldu v anglickém hrabství Cheshire. Třiatřicetiletá žena zhubla za rok téměř 30 kilogramů, a to se přitom ládovala milovanými cheesburgery třikrát týdně. Trik je ovšem v tom, že si je připravovala sama.

Článek

A přitom právě kvůli lásce k nim přibrala Heather na 89 kilogramů. Přestože byla nespokojená se svou postavou, milovaného jídla se vzdát jednoduše nedokázala. Proto si začala cheesburgery vyrábět sama, používala k tomu ale jen extra libové maso a celozrnné žemle. Po čase to skutečně fungovalo a dnes má bez omezování v jídle 60 kilogramů.

"Lidé věří, že burgery jsou nezdravé jídlo, ale nemusí se z nich tloustnout, pokud jsou vyráběny řádně ze zdravých ingrediencí. Používám extra libovou sekanou, česnek a chilli. Griluji je a používám celozrnné bulky, sýrový plátek a libovou slaninu. Dopřávám si je třikrát týdně," tvrdí Pointerová.

Vlastní cheesburgery vyměnila za ty od McDonald´s či Burger King, když se vrátila loni z dovolené na Mallorce. Stačil pohled na fotografie v plavkách a hned byl důvod zhubnout. Jedno je jisté, pokud budete jíst třikrát týdně burgery jakéhokoliv typu v podnicích rychlého občerstvení, vaše váha se jistě nepohne směrem dolů.

Reklama

Související témata:

Související články

V Japonsku nabízejí velrybí hamburgery

Japonský řetězec rychlého stravování zařadil od čtvrtka do své nabídky novinku - velrybí hamburger. Japonsko se přitom počátkem týdne ocitlo pod palbou kritiky...

Výběr článků

Načítám