Hlavní obsah

Začal 20. ročník Miss ČR, vítězka získá milión a kabriolet

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Prezident soutěže Miss ČR Miloš Zapletal vyhlásil v pondělí odpoledne jubilejní dvacátý ročník tradiční soutěže krásy. Hlavním lákadlem letošního ročníku budou výrazně nadstandardní ceny a jistě i to, že být jubilejní dvacátou vítězkou nejprestižnější české soutěže krásy má svůj zvuk.

Článek

"Není lehké říci, čím se bude dvacátý ročník Miss ČR odlišovat od těch předchozích. Některé věci jsou natolik tradiční, že není důvod je měnit. Jasné ale je, že letošní ceny budou jistě obrovským lákadlem pro dívky, které zvažují přihlášení se do soutěže. Letos navíc plánujeme mnoho speciálních akcí, jako například Missího Valentýna," řekl Novinkám Zapletal.

Celková vítězka dostane od organizátorů milión korun a od stylový kabriolet Mazda MX-5. Na Miss Sympatie pak čeká nový model Mazdy 2 a společně s Miss ČR a třetí dívkou v pořadí roční pronájem luxusně zařízeného bytu. Pokud se tedy nadcházející Miss ČR stane zároveň i Miss Sympatie, bude disponovat pořádným automobilovým arzenálem.

Miss World Taťána Kuchařová (druhá zprava) s vítězkami Miss ČR 2007. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Ceny pro soutěžící přesáhnou v roce 2008 hodnotu čtyř miliónů korun. Zástupkyně CK Blue Style navíc uvedla, že jelikož se Škola Miss, kde se dívky připravují na finálový večer, bude odehrávat v zimě, bude možná ve hře exotičtější destinace než v minulých letech. Podrobněji se vyjadřovat zatím nechtěla.

Zapletal: větší zájem asi nebude

I přes skvělé ceny, které budou vévodit novému ročníku, nečeká Miloš Zapletal výrazně větší zájem, než v dřívějších letech. "Víte, není možné ani očekávat nějaký obrovský nárůst. Není moc nových možností, kde brát. Jistě, přibude možnost účasti dalšímu novému ročníku dívek, ale násobně větší zájem asi není možné čekat," dodal pro Novinky Miloš Zapletal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám