Hlavní obsah

Čínský chlupatý muž plánuje na konec roku svatbu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Slavný chlupatý muž z Číny, který sám sebe nazývá King Kongem, se bude koncem roku ženit. Třicetiletý Jü Čeng-chuan si oblíbil filmovou veleopici natolik, že si tak začal říkat kvůli své abnormální "hřívě". Trpí vzácnou nemocí, při níž lidem celé tělo poroste srstí.

Článek

"Cítím King Konga jako klaďase, pravého muže. Je silný a dělá vše pro ženy, které miluje," řekl Čeng-chuan. "V tuto chvíli jsem mu opravdu podobný," dodal.

Jü Čeng-chuan, který potkal svou přítelkyni na kamarádově oslavě prohlásil, že to byla láska na první pohled. Prý si momentálně užívá každý maličký aspekt toho, že má stálý vztah.

"Jsem opravdu jako King Kong a udělal bych vše pro ženu, kterou miluji. Pokud bude jen trochu čas, tak bych se velmi rád na konci tohoto roku oženil. Jsem úplně normální člověk, ale když jsem byl mladý, tak jsem vždy cítil, že jsem byl ostatním odpudivý. Připadal jsem jim jako blázen.

Číňan se narodil ve městě Anšan s hustou srstí po celém těle i obličeji. V Číně je celebritou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám