Hlavní obsah

Golfové eso Tiger Woods se stal otcem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký golfista Tiger Woods se stal otcem. V pondělí 18. června přivedla jeho manželka Elin Nordegrenová na svět holčičku Sam Alexis. Dle zprávy, kterou napsal novinářům Woods krátce po porodu, se oběma, Elin i Sam, daří dobře.

Článek

"Chceme poděkovat našim lékařům a nemocničnímu personálu za všechnu jejich oddanou a tvrdou práci. Je to skutečně zvláštní chvíle v našich životech a my se těšíme, že představíme Sam naší rodině a přátelům hned v několika příštích týdnech. Děkujeme všem za jejich přání dobrého a pokračující respekt vůči našemu soukromí," napsal golfový hráč na svých internetových stránkách.

První potomek se páru narodil méně než čtyřiadvacet hodin poté, co Woods skončil druhý na letošním U. S. Open. O jeden odpal ho předčil Angel Cabrera.

Tiger a Elin, bývalá ošetřovatelka a modelka ze Švédska, se potkali v roce 2001 na British Open. Vzali se o čtyři roky později.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám