Hlavní obsah

Kdo chce být letos in, musí prožít sex na WC

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Módnímu trendu, tedy sexu na toaletě, vychází víc než vstříc nově otevřený bar Angels and Kings v New Yorku. Ten otevřel přítel Ashlee Simpsonové, frontman skupiny Fall Out Boy Pete Wentz. Sexuální hrátky tu nejsou zakázány, návštěvníci se jim naopak mohou věnovat až do úplného vyčerpání.

Článek

"Chceme prostě návštěvníkům dát šanci, aby se u nás mohli nerušeně věnovat utužování mileneckých vztahů," naznačil reportérům deníku New York Post Peteho obchodní partner Jamison Ernest. "Navíc je to jeden z módních a vzrušujících trendů letošního roku. dodal Ernest a pokračoval: "Bar sídlí na Jedenácté ulici v newyorské East Village."

V rozhovoru zdůraznil, že podnik bude otevřen pro každého: "S Petem už máme dost exkluzivních klubů, kde za pečlivě zataženými závěsy mohou hřešit jen pečlivě vybraní členové a ostatním ve vstupu brání nekompromisní vyhazovači."

Na rozdíl od jiných celebrit, které se v restauracích, jež vlastní, objevují jen výjimečně, chce být Pete Wentz u Andělů a králů štamgastem. A přitáhnout osobnosti známé jen z médií mezi běžné smrtelníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám