Hlavní obsah

Orlando Bloom miluje fanaticky ječící puberťačky

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Když má něco herci Orlandu Bloomovi udělat radost, pak je to zástup jeho náctiletých fanynek, které řvou šílenstvím k omdlení. Hvězda filmu Piráti z Karibiku to shledává sice divným, ale zároveň mu to přijde sladké. Mnohdy se ale stane, že ho dostanou fanynky doslova do úzkých.

Článek

V nedávném rozhovoru pro magazín Gotham prohlásil: "Je to docela sladké, víte. Je to velmi čistá a velmi skutečná reakce, protože ony to neovládají. Jsem vždy okouzlen a velmi se mě to dotýká, protože je to věrohodné. Pamatuji si, jak jsem byl ve Španělsku během natáčení Království nebeského. Mluvil jsem s mámou na telefonu a v půlce toho hovoru se mě zeptala, co to je tam v pozadí. Jen jsem řekl, to jen několik holek tady piští."

Méně radosti mu ale udělala fanynka při premiéře v New Yorku. Ta ho totiž zastavila a oddělila od bodyguardů. Krasavci Orlandovi pak vyčetla, že ji nezdraví. "Řekla mi jen, že byla na každé premiéře a neřekl jsem jí ani ahoj. Byl jsem skutečně vytočený. Cítil jsem se vůči ní provinile," dodal Bloom.

Reklama

Související témata:

Související články

Orlando Bloom nemá sílu na zahýbání

Kate Bosworthová se nemusí ani v nejmenším obávat o to, že by se jí její přítel Orlando Bloom snažil zahýbat. Na svých cestách za natáčením různých filmů...

Orlando Bloom má románek s Umou Thurmanovou

Ještě neuběhl ani týden od rozchodu s Kate Bosworthovou a už se Orlando Bloom vrhl do náruče kolegyně Umy Thurmanové. Podle očitých svědků se hrdina filmu...

Výběr článků

Načítám