Hlavní obsah

Karavana lesbiček míří do Madridu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Na vůbec první lesbický festival, který se pořádá ve Španělsku od 5. května, se chystá na tři tisíce žen ze všech konců Iberského poloostrova i ze zahraničí. Inspirací pro celou událost se stal film Williama Wellmana z roku 1951 s názvem Karavana žen. Ročně se po světě koná několik obrovských lesbických průvodů, kterých se účastní tisíce žen homosexuálního zaměření, které se za své zaměření ani v nejmenším nestydí.

Článek

Organizátorky chystají turné po všech důležitých španělských městech. Celá cesta je koncipovaná jako jedno velké dobrodružství, jehož hlavním lákadlem jsou hesla jako "Užij si to!" nebo "Protancuj celou noc!". Celou akci bude doprovázet hudba v podání známých DJ-ek specializovaných na house music.

Tato akce by měla, stejně jako podobné události ve světě, přispět k tomu, aby se začaly veřejně řešit problémy ženské homosexuality.

Reklama

Související témata:

Související články

U lesbických žen vede Angelina Jolieová

Angelina Jolieová je ženou, s kterou by chtělo jít do postele nejvíce lesbiček. Čtenářkami lesbického magazínu Diva byla zvolena jako základní a nejčastější...

Výběr článků

Načítám