Hlavní obsah

Opilý Němec ustájil svého koně v bance

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WIESENBURG

Bizarní pohled nabízel kolemjdoucím vstup do banky v německém Wiesneburgu. Za skleněnými dveřmi totiž stál a nevěřícně hleděl ven světle hnědý kůň. Jeho majitel se zatím uložil na zem pokrytou kobercem a ve spánku se zbavoval přemíry alkoholu v krvi.

Článek

Čtyřicetiletý Wolfgang Heinrich se chtěl toho dne projet na svém valachovi, cestu mu ale zkřížili přátelé. Koně Sammyho proto uvázal před nedalekou hospůdkou a začal se nalévat pivem. Promile v krvi mu později nedovolily ani vyskočit na koně, natož dojet domů. Kvůli chladnému počasí se rozhodl použít platební kartu k otevření bankovního foyeru, kde by mohl přečkat noc.

V časných ranních hodinách ho probudil kolemjdoucí Stephan Hanelt, jenž si přišel do bankomatu vybrat peníze. "Byl jsem trochu šokován, když jsem našel ve foyeru spícího muže a koně. Zavolal jsem proto rovnou na policii," potvrdil novinářům Hanelt.

Banka nevznesla žádné námitky. Uklidila po hřivnáči koblížky a odmítla situaci jakkoli řešit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám