Hlavní obsah

Zákaznice hypermarketu porodila v dětském koutku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Přímo v dětském koutku obchodního centra Globus ve Zličíně porodila ve středu odpoledne jedna ze zákaznic zdravou holčičku. Záchranáři, kteří dítěti pomáhali na svět, museli odhánět dav zvědavců. Matka s dcerou jsou v péči lékařů motolské nemocnice.

Článek

"Stalo se to nedaleko kuchyně u dětského koutku. Ta paní měla s sebou ještě malého chlapečka, pro kterého si pak přišla babička. Samozřejmě se hned seběhla spousta čumilů, ale záchranáři prostor ohradili, takže porod proběhl v klidu. Měli jsme radost, že se holčička narodila zdravá," řekla Právu jedna z pracovnic obchodního domu Globus.

Nečekaný porod se zdařil především díky včasné pomoci pražských záchranářů. "Protože už bylo na přepravu do nemocnice pozdě, pomohli lékař se záchranáři přímo na místě na svět zdravé holčičce," uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

"Za nemocnici mohu prohlásit, že jak matka, tak i dcera jsou v pořádku a zdravé. Rodina si ale nepřeje sdělovat jakékoli bližší informace," uvedla mluvčí motolské nemocnice Eva Jurinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám