Hlavní obsah

Angelina Jolie: adopce se komplikuje

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HANOJ

Angelinu Jolie může čekat po adopci vietnamského dítěte ze sirotčince nemilé překvapení. Jejího nového synka Paxe Thiena totiž porodila žena závislá na heroinu a teď hrozí, že bude žádat návrat svého potomka zpět do Ho Či Minova města. Původně se předpokládalo, že biologickou matku nelze najít, a tak písemný souhlas s adopcí nepodepsala ona, ale chlapečkovi prarodiče.

Článek

"Život naší dcery ovládají drogy. Až zjistí, že si její dítě osvojila bohatá filmová hvězda, bude chtít od ní peníze a začne vyvolávat potíže," řekl otec pravé matky, chlapcův dědeček Chien. "Vždycky zmizí na celé měsíce a objeví se jen, aby si nám řekla o peníze."

Jak vyprávěl, jeho dcera Dung otěhotněla se ženatým mužem a porodila nedonošené dítě. Lékaři se tehdy báli, že i novorozenec bude na heroinu závislý. Dung dva dny po porodu chlapečka opustila, protože neměla sumu odpovídající zhruba 600 korunám na zaplacení nemocničního účtu.

Ani ona sama, ani jeho prarodiče ho nikdy nenavštívili. "Báli jsme se, že jakmile ho uvidíme, zamilujeme se do něj, ale my jsme si nemohli dovolit vzít si ho domů," tvrdí dědeček Chien.

Když se biologická matka o adopci dozvěděla, nedala najevo žádné emoce. "Potom zase zmizela, stále je závislá na drogách," pokračoval Chien. "Proto jsme podepsali adopční dokumenty s tím, že nevíme, kde se naše dcera nachází."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám