Hlavní obsah

Za 120 tisíc korun seděl muž v letadle vedle mrtvoly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pasažér společnosti British Airways zažil nejhrůznější let života, když vedle něj na sedadlo posadili mrtvolu. Když zažádal o kompenzaci, zástupce společnosti mu prostě sdělil, že "se s tím musí smířit". Paul Trinder (54) z Brackeney utratil za letenku první třídy z Dillí do Anglie přes 3 000 liber, tedy zhruba 120 tisíc korun. Když se během letu probudil, zjistil, že vedle něj letuška usazuje mrtvou paní.

Článek

"Letuška tam prostě to tělo mrskla a neřekla ani ň," řekl rozčilený pan Trinder novinářům."Té hubené dámy, která vypadala jako vrabčáček, jsem si všiml už dříve během letu a říkal si, že musí být nemocná."

Žena cestovala turistickou třídou a brzy po odletu z Dillí zemřela. Tehdy ji přemístila letuška do kabiny první třídy.

"Pořád vypadávala z pásu a pohybovala se s kolébáním letadla. Zeptal jsem se, co se s ní děje, a letuška mi prostě odpověděla, že je mrtvá."

Pan Trinder, který musel po přistání zůstat v letadle a vyčkat na policii a koronera, si stěžoval u letecké společnosti, kde mu řekli, aby se "s tím prostě smířil".

British Airways říkají, že ženu umístili do první třídy, protože zbytek kabiny byl plně obsazen. Pana Trindera to ale nepřesvědčilo. "Pořád si říkám: No tak za tohle jsem zaplatil přes tři tisíce liber!"

Reklama

Výběr článků

Načítám