Hlavní obsah

Záchod budoucnosti stojí přes 100 000 korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte, že si zasloužíte WC jako pro krále? Americká firma vyvinula luxusní toaletu, jejíž součástí je i laptop a plazmová televize. Společnost Roto-Rooter z Ohia tvrdí, že jejich záchod svým královským vybavením předčí veškerá očekávání. Do vybavení zařadili iPod s reproduktory, konzolu na videohry, ledničku s nápoji a občerstvením a malý rotoped.

Článek

"Záchod je to nejlepší místo pro vlastní trůn," prohlašuje jeden z šéfů firmy Roto-Rooter, Steven Pollyea. "Na toalety bychom se neměli dívat jen jako na místo, kam musíme. Vždyťprůměrný člověk za život stráví 11 862 hodin na záchodě. To je jeden rok, čtyři měsíce a pět dní života... A proto by měl záchod být tou nejluxusnější místností v domě," dodal.

Vybavení a úpravy toalety stály kolem 5 000 dolarů, tedy asi 108 tisíc korun. Originál fantastického trůnu může získat kterýkoliv občan USA, pokud se včas přihlásí do soutěže na webových stránkách výrobce. Výherci ale hrozí nebezpečí, že tradičně nejmenší místnost v domě už nikdy nebude chtít opustit.

Reklama

Výběr článků

Načítám