Hlavní obsah

Stále více Angličanek si vydělává prostitucí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Stále více britských žen touží po finanční nezávislosti bez práce. Dosáhnout toho mohou díky nejstaršímu řemeslu světa. Podle nejnovějších výzkumů se běžným zaměstnáním ženy v království Alžběty II. vyhýbají, na mužích závislé být nechtějí, a tak se vrhnou na sex za peníze.

Článek

Moderní prostitutky už nejsou drogově závislé ženy či zneužívané manželky, které musejí živit své muže. Jsou to sebevědomé, inteligentní a mnohdy vysoce vzdělané ženy, které si za sexuální potěšení nechají platit.

Pro většinu z nich je sex zábava a nevadí jim, že ho vykonávají každou chvíli s jiným mužem. Za příjemnou povinnost navíc získají dostatek peněz, které by si v žádném dostupném zaměstnání nevydělaly. Britky v běžných povoláních nahradily dívky z východní Evropy, které se tam nahrnuly po rozšíření EU. Internet pak umožnil moderním prostitutkám bezpečně nabízet své služby a být viditelné pro milióny jeho uživatelů.

"Za hodinu si mohu vydělat i 350 liber (téměř 15 tisíc korun), to nikde nedostanu. Za noc i s večeří si inkasuji 1200 liber (50 tisíc korun)," přiznala jedna z žen, která se živí prostitucí i přesto, že má vysokoškolské vzdělání.

"Je to všechno o penězích. Vezmete to za správný konec a nemáte nouzi o muže ochotné platit," tvrdí britští sociologové.

Již dříve úřady varovaly vládu, že prostitucí si vydělává na svá studia stále více vysokoškolaček. Školné je v Británii tak vysoké, že se kvůli němu většina mladých lidí zadluží na dlouhá léta dopředu.

Reklama

Související články

Každý druhý klient prostitutky má partnerku

Velký průzkum skotské společnosti Sandyford Initiative odhalil, že muži platící za sex mají často doma partnerky. Více než 43 procent klientů prostitutek...

Vědecká studie o klientech prostitutek

Co je to za lidi, kteří dnes, v období nebezpečí HIV/AIDS, vyhledávají prostitutky? Smrtelný hazard zařazuje tyto muže do zvláštní kategorie obyvatelstva....

Výběr článků

Načítám