Hlavní obsah

Válka Lizy Minnelliové s manželem končí šťastným rozvodem

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEMPHIS

Mnohaleté právní tahanice mezi herečkou Lizou Minnelliovou a jejím manželem, producentem Davidem Gestem skončily. Jak potvrdili advokáti obou stran, nesourodý pár, při jehož sporech docházelo údajně i k tělesnému násilí, se rozhodl, že odvolá všechny žaloby, které proti sobě vzájemně vznesl, a že se během příštích několika týdnů rozvede.

Článek

Žaloby byly přitom velice razantní. David Gest tvrdil, že ho jeho manželka pod vlivem alkoholu - a bývala pod ním prý často - bila. Za utrpěná zranění od ní žádal deset miliónů dolarů. Naopak zpěvačka, slavná hlavně díky filmu Kabaret, tvrdila, že jí manžel ukradl přinejmenším dva milióny dolarů. Obrat ji prý měl tím, že si ponechal víc, než mu jako producentu náleželo, z honorářů za koncerty, jež pro ni organizoval.

Minelliová se za Gesta, svého čtvrtého manžela, vdala při okázalé svatbě v roce 2002, na níž byl přítomen i Michael Jackson. Po necelém roce se s ním však rozešla a od té doby se vlekly právní spory. 

Pro šedesátiletou hollywoodskou hvězdu tím však soudní tahanice nekončí. Žaluje ji i její osobní strážce M'Hammed Soumayah. Žádá od ní 100 miliónů dolarů za to, že ho údajně nutila pod pohrůžkou propuštění k sexu a že mu také fyzicky ubližovala.

Minnelliová se v posledních letech léčila na psychiatrii a několikrát v sanatoriích, kde se léčila ze závislosti na alkoholu a drogách.

Reklama

Výběr článků

Načítám