Hlavní obsah

V letadle vypukla panika, cestující vyděsilo 80 krys

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TABUK

Lidé cestující se Saúdskoarabskými aerolinkami zažili šok, když jim během letu začalo pobíhat mezi nohami na osmdesát krys. Panika nastala v okamžiku, kdy hlodavci utekli ze zavazadla jednoho z pasažérů. Jak se mu je podařilo v kožené tašce vpašovat až na palubu, nyní vyšetřuje policie.

Foto: ČTK

Ilustrační foto.

Článek

K vtipné, ale na první pohled vcelku děsivé události, došlo během letu do Tabuku na severozápadě Saudské Arábie. Letadlo bylo zrovna ve výšce sedm tisíc metrů, když se mezi cestující rozprchlo osmdesát krys. Podle svědků nastala zpočátku panika.

"Kapitán okamžitě varoval bezpečnostní složky na letišti v Tabuku, které povolaly tým specialistů na hlodavce. Zpočátku nebylo jasné, jak se na palubu dostali. Během letu se k nim žádný z cestujících nepřihlásil," uvedla mluvčí aerolinek.

Nakonec vše prasklo a jeden muž přiznal, že jsou jeho a že se mu rozprchli nedopatřením při špatné manipulaci se zavazadlem. Nyní cestujícího vyslýchá policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám