Hlavní obsah

Winsletová odmítá kult vychrtlosti

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Kate Winsletová má strach. Bojí se, že její dcera Mia jednou podlehne tlaku různých dívčích a módních časopisů a bude chtít hubnout. Ačkoli je její dcerce teprve šest let, Kate Winsletová už zakázala takové časopisy ve svém domě.

Článek

"Odmítám se smířit a myšlenkou, že jako dokonalé jsou představovány stále hubenější a hubenější ženy," řekla v nedělním rozhovoru pro britskou společnost BBC.

"Už je jen otázka času, kdy si to začne uvědomovat, a toho se děsím. Já sama jsem normální člověk, vede se mi dobře, mám skvělého manžela a děti a vůbec jsem nemusela hubnout, abych k tomu došla," řekla.

Kate Winsletová se přiznala, že sama obdivuje například Meryl Streepovou. Ta nejenže není vychrtlá, ale "její tvář se hýbe," zdůraznila.

Podobné obavy vyslovila i herečka a zpěvačka Billie Piperová. "Má třináctiletá sestra vypadá skvěle, ale přesto se bojí o postavu. Obdivuje Victorii Beckhamovou. Říkám jí: "Neblázni, Ellie, vždyť je tak droboučká. Podívej třeba na Shakiru, jak je sexy a jaké má tvary, ale to ji nezajímá."

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová žárlí na Cameron Diazovou

Britská kráska Kate Winsletová říká, že by chtěla být stylová a sexy, jako úžasná Cameron Diazová. Přiznává, že žárlí na její nenucený módní vzhled.

Výběr článků

Načítám