Hlavní obsah

Za rozvod Pamely Andersonové může zřejmě Borat

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Účinkování Pamely Andersonové v novém Boratově filmu má nemilou dohru. Je zřejmě důvodem, proč se prsatá kráska po čtyřměsíčním manželství rozvádí s rockerem Kidem Rockem. Film totiž mezi nimi způsobil ostrou výměnu názorů plnou nadávek, Kid navíc Andersonovou označil za "šlapku".

Článek

Vadilo mu, jak seriálová hvězda přistupovala k natáčení snímku Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (pod tímto názvem, včetně gramatických chyb, se film uvádí v českých kinech). A také, že v něm vůbec účinkovala.

K roztržce mezi nimi došlo na soukromém promítání filmu. Podle očitých svědků Kida rozzuřila Pamelina role lovené blondýnky, pro kterou si Borat, ztvárněný známým britským komikem Sachou Baronem Cohenem, jede napříč Amerikou.

"(Filmový producent) Ron Meyer uspořádal ve svém domě promítání pro hrstku přátel, včetně Pamely a Kida. Bylo to poprvé, co Kid film viděl, a nebyl z něj příliš nadšený," citoval internetový server PageSix jednoho z účastníků promítání.

Kid Rock Andersonové sprostě nadával

"Kid začal na Pamelu přede všemi neurvale řvát, že se ponížila a že není nic jiného než děvka a coura. Třásl s ní a křičel, jak jsi proboha mohla něco takového natočit. A to přímo před námi. Všichni jsme z toho byli zděšení. Pamela si myslela, že má její manžel smysl pro humor a že film bude brát s nadhledem. Na přípravě filmu se podílela od úplného začátku a práce se jí moc líbila. Ačkoliv promítání vypadalo zpočátku na fajn večer, v noci se proměnilo spíš v peklo. Od té doby spolu příliš nemluvili," dodal člověk přítomný na promítání, který si nepřál být jmenován.

Pamela požádala o rozvod tento týden v pondělí.

Reklama

Související články

Pamela Andersonová potratila

Seriálová herečka Pamela Andersonová podle nejnovějších zpráv potratila. Těhotná byla se svým manželem Kidem Rockem. Devětatřicetiletá hvězda přišla...

Výběr článků

Načítám