Hlavní obsah

Zájem o veletrh Jobdays se v Praze zvýšil, nyní míří do regionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní veletrh práce Jobdays 2010, který se v Praze uskutečnil v uplynulém týdnu, navštívilo 18 500 návštěvníků. To je o 3500 lidí více než loni. Celkem si mohli vybrat z více než 1200 volných míst. Oznámilo to ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV), které mělo nad veletrhem záštitu.

Článek

"První den přišlo 5500 návštěvníků. Druhý den organizátoři zaznamenali 8000 a poslední den 5000 zájemců o práci," uvedla mluvčí MPSV Štěpánka Filipová. Informace o práci v zahraničí návštěvníkům poskytovali zástupci Evropských služeb zaměstnanosti (EURES) z České republiky a z dalších 14 evropských zemí.

Rovněž se zde prezentoval Evropský sociální fond či úřady práce, ale i komerční firmy či personální agentury. Celkem se na holešovickém výstavišti sešlo 92 zaměstnavatelů.

Pražským veletrhem Jobdays letos nekončí. Následovat budou podobné akce menších rozměrů. Od 20. dubna veletrh startují v Českých Budějovicích, 29. až 30. září budou pokračovat v Ostravě, 13. až 14. října opět v Praze a 21. až 23. října v Liberci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám