Hlavní obsah

Veletrh JOBDAYS 2010 bude pokračovat v Českých Budějovicích a Ostravě

Právo, ťas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 20. dubna 2010 se v aule Jihočeské univerzity setkají studenti Jihočeské univerzity a široká veřejnost se zástupci vybraných organizací a firem. Burza práce bude pro řadu návštěvníků nejen příležitostí k načerpání informací o možnostech pracovního uplatnění, ale také šancí k získání zaměstnání.

Článek

Akci pořádají Evropské služby zaměstnanosti (EURES), které jsou součástí Ministerstva práce a sociálních věcí, společně s Jihočeskou univerzitou a společností Jobsinprague.cz.

V 9 hodin veletrh slavnostně zahájí děkanka Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích profesorka Magdalena Hrabánková, ředitel veletrhu Markus Klos a zástupce EURES Libor Šimánek. Organizátoři akce pro návštěvníky připravují kromě prezentací vystavovatelů ze soukromé i veřejné sféry workshopy a další doprovodný program. Zatím se přihlásilo 14 vystavovatelů. Kromě soukromých firem se na akci bude mimo jiné prezentovat EURES a Evropský sociální fond.

Letos se očekává více návštěvníků

Minulý rok veletrh v Českých Budějovicích navštívilo 2300 lidí. Letos se očekává o několik desítek návštěvníků více. A to především kvůli vysoké nezaměstnanosti v České republice, která se týká i absolventů škol. Více informací o nezaměstnanosti absolventů škol se můžete dočíst zde. Více informací o veletrhu pracovních příležitostí v Českých Budějicích naleznete zde.

Seriál pokračuje v Ostravě

Veletrh JOBDAYS 2010 v Českých Budějovicích navazuje na pražský, který se konal od 30. března do 1. dubna 2010 na výstavišti v Holešovicích. Celkem 92 zaměstnavatelů a personálních agentur na jednom místě nabízelo rekordnímu počtu návštěvníků více než 1200 volných pracovních míst. Akci navštívilo cca 18 500 zájemců o práci. Po Českých Budějovicích se bude veletrh konat ve dnech 29. až 30. září v Ostravě, 13. až 14. října opět v Praze a 21. až 23. října v Liberci. Kromě toho se 27. dubna v Rokycanech bude konat výstava „Celoživotní učení“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám