Hlavní obsah

Šance pro absolventy

Novinky, kil

Jen málokterý zaměstnavatel v Česku má v současnosti zájem o absolventy a mladé lidi. Ze všech stran lze slyšet pouze požadavky na praxi. Jednou z výjimek je společnost EMTC, která nabírá právě mladé lidi s krátkou praxí.

Další volné pozice má společnost EMTC k dispozici v hlavním městě.

Článek

„Zažíváme úspěšné období a rozšiřujeme počet klientů. To je také důvod současného rozsáhlého přijímání nových spolupracovníků. Například v listopadu a prosinci jsme přijali 90 spolupracovníků, přičemž nástupní platy se pohybují nad úrovní průměrné mzdy v ČR, což není vůbec špatné,“ říká Vendula Petříková, personální ředitelka EMTC.

Holding společností EMTC má podle ní v převážné míře zájem o absolventy nebo uchazeče s velmi krátkou praxí, kteří se chtějí věnovat obchodu či administrativě, uplatnění však nabízí i zájemcům o práci v marketingu, v zázemí firmy či na pozici programátorů a IT služeb.

Přijímají zaměstnance v regionech i v Praze

„V Karlovarském a Ústeckém kraji jsme zahájili rozsáhlou náborovou kampaň. V tuto chvíli zde hledáme zhruba 35 nových obchodníků,“ uvedla Petříková. Potvrzuje to i vývoj v loňském prosinci, kdy pobočky v Teplicích a Karlových Varech přijaly zhruba 30 pracovníků. Další volné pozice jsou otevřeny v hlavním městě.

„Primárně máme zájem o mladé lidi s krátkou praxí nebo dokonce absolventy. Po úspěšném přijímacím pohovoru všichni procházejí naším vzdělávacím systémem, který je postupně seznamuje se vším potřebným pro výkon jejich práce,“ přibližuje přijímací proces Petříková.

Odměna závisí na ohodnocení

Všichni zaměstnanci jsou motivováni na základě odváděné práce a dosaženého výsledku. „Spodní hranice pro nováčky se pohybuje lehce nad průměrnou mzdou, horní není nikterak omezena. Zaměstnanci jsou pravidelně hodnoceni, ti nejlepší pak dostávají další významné bonusy,“ zdůrazňuje Vendula Petříková.

Podrobné informace o společnosti, včetně aktuálního přehledu všech volných pozic, najdou zájemci na náborovém portálu kariera.emtc.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám