Hlavní obsah

Nebuďte konzervativní a vzdělávejte se!

– PRAHA

Máte skvělé zaměstnání, které vás baví, vztahy s kolegy jsou nadstandardní, všechno vypadá ideálně. Ale pozor. Vždy může nastat situace, kdy se to jako mávnutím kouzelného proutku změní. Není špatné se i v období relativního klidu dovzdělávat. Na trhu je velká nabídka různých kurzů a školení, kde se dají načerpat velmi užitečné informace a dovednosti.

Článek

Jednou z takových příležitostí, kde se můžete dozvědět řadu klíčových informací je Marketing Challange Forum. Uskuteční se 2. a 3. října 2008 v Břevnovském klášteře v Praze. Jedná se o velké diskusní setkání zajímavých lidí pohybujících se ve světě marketingu. Bude zaměřeno především na budoucnost marketingu, aktuální trendy, nové nástroje a způsoby, jak oslovit zákazníka.

Na straně přednášejících se ho zúčastní absolutní špičky oboru jako Jiří Mikeš (bývalý ředitel Asociace komunikačních agentur ČR a bývalý viceprezident Rady pro reklamu), Jitka Vysekalová (prezidentka České marketingové společnosti), account director společnosti Seznam.cz Tomáš Búřil a mnoho dalších.

Fórum již tradičně pořádá společnost top vision, která se specializuje na pořádání seminářů, tréninků, firemních programů a fór, ve kterých pomáhá posluchačům rozvíjet všechny dovednosti a zkušenosti, které potřebují k výkonu svého zaměstnaní.

Proto neusněte na vavřínech, pokud se vám zrovna v tuto chvíli daří a snažte se ve svém oboru co nejvíce dovzdělávat. Nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám