Hlavní obsah

Novým marketingovým ředitelem Seznamu se stal Petr Král

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz má nového marketingového ředitele. Stal se jím Petr Král, který doposud vedl produktové oddělení. V úterý o tom informovala mluvčí Seznamu Irena Zatloukalová.

Foto: Seznam.cz

Petr Král

Článek

Plány na obnovení marketingového oddělení oznámila česká internetová jednička přede dvěma měsíci. Od té doby hledala vhodného ředitele. Neúspěšně.

„Když od nás v roce 2013 odešel marketingový ředitel, nenašli jsme vhodnou náhradu. Jednotlivé týmy marketingu jsme proto přesunuli do dalších oddělení ve firmě. S ohledem na naše rostoucí nároky se k jednotně řízenému marketingu nyní vracíme. Na trhu se nám nepodařilo najít vhodného kandidáta, a proto volíme cestu interního člověka. Je jím Petr Král,“ komentoval změnu na postech top managementu Michal Feix, výkonný ředitel společnosti Seznam.cz.

Podle něj není marketing Královi nijak cizí. „Petr se marketingu doposud věnoval v produktovém oddělení skrze tým produktové komunikace, který stojí za kampaněmi podporujícími naše služby,“ doplnil Feix.

Král bude obnovené marketingové oddělení skládat z týmů produktové komunikace, eventů, PR a interní komunikace a distribuce spolu se sociálními sítěmi.

Řízení produktového oddělení bude mít nově na starost Martin Fuks. Ten doposud vedl produktový tým, který připravuje Mapy.cz a Firmy.cz.

Foto: Seznam.cz

Martin Fuks

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám