Hlavní obsah

Platforma přímo propojuje IT profesionály a firmy

Novinky,

Nový český projekt ZYGOit nabízí alternativu IT profesionálům a firmám, které realizují své IT projekty. Přináší digitální platformu, která propojí obě strany bez zbytečných mezičlánků v podobě zprostředkovatelských subjektů. Firmy díky této platformě mohou najít vhodné IT odborníky a ušetřit odhadem 10 až 60 procent nákladů při realizaci daných projektů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Projekt firmám nabízí výhody plynoucí z automatizovaných a zjednodušených procesů souvisejících se získáním zakázky, administrací a naplněním vzájemné dohody.

Zprostředkovatelské agentury prodražují zakázky

„Podle našich odhadů zprostředkovatelské firmy či agentury prodraží zakázku o 20 až 70 procent,“ uvedl zakladatel projektu Radoslav Schmidt.

„Jsme přesvědčeni, že dosud na trhu chybělo řešení, které dokáže tento zbytečný článek řetězce nahradit a propojit oba subjekty napřímo. Díky platformě si mohou strany nastavit vlastní pravidla založená na vzájemné dohodě.”

Společnosti, které prodávají práci IT profesionálů, garantují firmám například kvalitu a kvantitu nebo zastupitelnost. Záruky však ve skutečnosti podle Schmidta mohou existovat jen na papíře.

Trend sdílení kapacit

Cílem je vybudovat komunitu IT profesionálů skrze službu, která zjednoduší programátorům, analytikům, projektovým manažerům a dalším specialistům prodávat svou práci. Platforma využívá aktuální trend sdílení kapacit.

Po registraci do platformy si zájemci jen nastaví podmínky, za jakých chtějí spolupracovat. Dojde-li k uzavření spolupráce mezi firmou a odborníkem, náleží společnosti provize ve výši 10 procent z ceny dané zakázky.

Polovina z prostředků, které ZYGOit takto získá, má jít na vzdělávací projekty pro IT specialisty.

Reklama

Související články

V Česku chybí tisíce IT zaměstnanců

Odborníci informačních technologií (IT) jsou v Česku vysoce žádaným „zbožím“ a firmy se je často snaží přetáhnout od konkurence. Výše platu ale nemusí hrát...

Výběr článků

Načítám