Hlavní obsah

Zaměstnavatelé z Domažlicka nabídnou zájemcům práci

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Domažlic se v úterý 22. 9. 2015 sjedou zaměstnavatelé z celého regionu, aby nabídli zájemcům práci. Poptávka bude hlavně po technických profesích. Firmy budou hledat například seřizovače vstřikovacích lisů, svářeče CNC, řidiče nákladních automobilů, mechaničky brýlové optiky, zedníky nebo administrativní pracovníky.

Foto: Profimedia.cz

Zájemci se mimo jiné dozví, jaké šance mají na trhu práce.

Článek

Celkem 15 vystavovatelů z Domažlicka představí širokou nabídku volných pracovních míst ve strojírenství, gastronomii, logistice, autodopravě či administrativě. Burzu práce v Domažlicích (Městské kulturní středisko, náměstí Míru 51) spolupořádají Úřad práce ČR (ÚP ČR) a Okresní hospodářská komora Domažlice. Akce proběhne v úterý 22. 9. 2015 od 9.00 do 16.00 hodin.

Co zaměstnavatelé v regionu nabízejí

Návštěvníci získají mimo jiné přehled o tom, co v dnešní době zaměstnavatelé v tomto regionu potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě, bez zbytečného stresu, absolvovat přijímací pohovor.

Občanku a životopis s sebou

„Doporučujeme všem, kteří mají opravdu vážný zájem najít práci, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi,“ upozorňuje ředitel Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Domažlicích Zdeněk Písařík.

Úřad práce pomůže se životopisem

Součástí akce bude i poradenství, které návštěvníkům poskytnou zástupci Úřadu práce ČR. Zájemci se mimo jiné dozví, jak správně napsat životopis, jaké šance mají na trhu práce v rámci jejich současné kvalifikace a praxe, jak efektivně hledat zaměstnání nebo jak jim může ÚP ČR pomoci prostřednictvím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti. Na burze se představí také některé střední školy a učiliště z regionu. Na své si tak přijdou i žáci základních škol a jejich rodiče. Vstup na burzu práce je pro návštěvníky zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám