Hlavní obsah

Studenti z Plzeňského kraje míří do Prazdroje

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Plzeňský Prazdroj zvítězila i v letošním průzkumu mezi českými vysokoškoláky o nejžádanějšího zaměstnavatele v Plzeňském kraji. Firma zároveň obhájila druhé místo v hlavní části soutěže Sodexo Zaměstnavatel regionu v kategorii firem do 5 000 zaměstnanců.

Foto: archiv AMI Communications

Manažer zaměstnaneckých vztahů Plzeňského Prazdroje Milan Koza přebírá ocenění.

Článek

„Obě ocenění jsme získali podruhé v řadě, což nás velmi těší. Dokazuje to zároveň, že náš přístup k zaměstnancům je nastaven správně a všichni pracovníci se mohou v Plzeňském Prazdroji realizovat dle svých možností. Všech našich zaměstnanců si vážíme a poskytujeme jim široce koncipovaný systém benefitů,“ řekl k ocenění Milan Koza, manažer zaměstnaneckých vztahů.

Nabízejí studentům stáže

Prazdroj přistupuje aktivně ke komunikaci s absolventy vysokých škol, a to i těmi budoucími. „Již několik let nabízíme mladým talentům unikátní a placené letní stáže. Ty jsou určené pro studenty 4. a 5. ročníků vysokých škol technických, chemicko-technologických i ekonomických oborů,“ dodal Koza.

Zlepší spolupráci se školami

Organizátorem soutěže Zaměstnavatel roku je Klub zaměstnavatelů, o. p. s. Součástí soutěže je průzkum mezi studenty ekonomických, technických i humanitních oborů vysokých škol. Ti vybírají společnost, ve které by chtěli po skončení studií pracovat. V rámci předávání cen proběhla rovněž diskuse na téma efektivní způsoby prevence zdraví zaměstnanců a informace o aktuálním stavu přípravy spolupráce Klubu zaměstnavatelů se školami v Plzeňském a Karlovarském kraji.

Může se Vám hodit na slžbě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám