Hlavní obsah

Becherovka školila své zaměstnance s pomocí EU

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více jak 100 zaměstnanců proškolila společnost Jan Becher – Karlovarská Becherovka od prosince 2010 do konce loňského roku ve vlastním projektu, který byl zaměřen na rozvoj a vzdělávání zaměstnanců.

Foto: Profimedia.cz

Díky podpoře z ESF mohla Becherovka nabídnout svým zaměstnancům v Karlových Varech kurzy vzdělání.

Článek

Účastníci vzdělávacích kurzů se mohli zdokonalit v manažerských a počítačových dovednostech a v dalších oblastech, které zvyšují jejich konkurenceschopnost na trhu práce. Série dlouhodobých školení a tréninků byla podpořena dotací z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, spadajícího pod Evropský sociální fond v ČR.

Počítačové kurzy i prezentační dovednosti

V průběhu dvouletého komplexního vzdělávacího programu zaměstnanci z karlovarské likérky a skupina obchodních zástupců pravidelně navštěvovali lekce angličtiny, počítačové kurzy, manažerskou akademii, do níž byli zapojeni i regionální manažeři prodeje; dále se účastnili školení tzv. měkkých dovedností, které zahrnují například prezentační dovednosti, hospodaření s časem, obchodní dovednosti a další.

Důležitou součástí programu bylo vytvoření e-learningové platformy a využívání e-learningových kurzů, díky nimž bude projekt udržitelný i do budoucna.

Zájem byl značný

„Mezi zaměstnanci naší společnosti byl velký zájem o všechny typy školení a dle zpětné vazby, kterou jsme od účastníků získali, byli s výsledkem velmi spokojeni. Díky podpoře z Evropského sociálního fondu jsme tak mohli zaměstnancům v Karlových Varech nabídnout větší počet vzdělávacích aktivit,“ uvedla k projektu Petra Lindová Dvořáková, personální manažerka společnosti Jan Becher – Karlovarská Becherovka.

Z hlediska společnosti se jednalo o vůbec první dotaci z evropských fondů. Celková výše podpory činila více než 2 miliony korun, z nichž byla hrazena nejen jednotlivá školení, ale i vybavení tréninkové místnosti „Cordial“ v prostorách výrobního závodu v Karlových Varech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám