Hlavní obsah

Burza pracovních příležitostí nabídne práci nezaměstnaným i absolventům škol

Právo, sve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Nejen nezaměstnaní, ale i studenti středních škol a středních odborných učilišť a další zájemci se budou moci v České Lípě seznámit s nabídkou zaměstnání na burze pracovních příležitostí na Českolipsku.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Nejen nezaměstnaným, ale i absolventům škol nabídne zaměstnání burza práce v České Lípě.

Článek

„Na prvním ročníku se budou prezentovat více než tři desítky zaměstnavatelů,“ řekla mluvčí českolipského úřadu práce Marcela Ottová.

Pracovního veletrhu, který úřad práce pořádá společně s českolipskou radnicí, se podle Ottové zúčastní i zaměstnavatelé z okolních krajů. Na Českolipsku je totiž pracovních příležitostí nedostatek. Burza se uskuteční ve středu 16. března v Kulturním domě Crystal.

„Rádi bychom podnítili aktivitu ze strany zaměstnavatelů a na jedno místo soustředili množství informací pro nezaměstnané a pro veřejnost,“ dodala mluvčí.

Českolipsko je regionem s dlouhodobě nejvyšší nezaměstnaností v Libereckém kraji. Na konci ledna činila 12,4 procenta, tedy 6741 lidí bez práce.

Reklama

Výběr článků

Načítám