Hlavní obsah

Stream.cz je možné sledovat off-line i na Androidu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kancelář Blaník, Praha vs. prachy nebo i další oblíbené pořady internetové televize Stream.cz je možné sledovat na chytrých telefonech a počítačových tabletech s operačním systémem Android i bez připojení k internetu. Umožňuje to nová mobilní aplikace Stream.cz.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Stream.cz

Článek

Aplikaci nabízející přehrávání videí na Stream.cz i off-line představila společnost Seznam.cz už na začátku června. Ta však byla určena výhradně pro zařízení s platformou Windows Phone. [celá zpráva]

Novinka proti tomu pracuje i na rozšířenějším operačním systému Android. Ukládat oblíbené pořady je možné buď na vloženou paměťovou kartu, nebo přímo na paměť smartphonu či tabletu. Přímo v aplikaci si lidé mohou nastavit, kolik paměti smí být využito pro ukládání videí. Definovat je možné i konkrétní pořady a kvalitu stahovaných videí.

Foto: Seznam.cz

Aplikace Stream.cz

„Jakmile je pak nový díl například Kanceláře Blaník nebo Praha vs. prachy v nabídce, uloží se zároveň do telefonu. Divák si pak může automaticky stažený díl  pustit kdekoliv – i tam, kde nebude připojen k internetu. Třeba v metru po cestě do práce nebo o víkendu na chatě. V případě, že divák na svém zařízení naplní vyhrazenou kapacitu paměti, stačí ji promazat a může stahovat dál,“ uvedl již dříve Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Do budoucna se počítá i s off-line obsahem na zařízeních s operačním systémem Apple iOS. Stahovat mobilní aplikaci Stream.cz pro Windows Phone a Android můžete prostřednictvím odkazů níže:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám