Hlavní obsah

IPhony a iPady budou měřit sexuální výkonnost

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple chce držet krok s dobou a všimla si, že se stále častěji píše o aplikacích, které dokážou měřit sexuální výkonnost. Tyto programy snímají data z různých erotických pomůcek pomocí technologie bluetooth. Nové telefony iPhone či tablety iPad vybavené operačním systémem iOS 9 by tak mohly nabízet přímo aplikaci společnosti Apple.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ukázka mobilní platformy Apple iOS 9Video: Reuters

 
Článek

Chytré telefony iPhone a počítačové tablety iPad by se už letos na podzim měly naučit řadu nových funkcí, vyjde totiž nová aktualizace operačního systému iOS s pořadovým číslem devět. Jednou z nových funkcionalit má být i měření sexuální výkonnosti uživatelů. Upozornil na to server Apple Insider.

Vylepšení se týká nástroje HealthKit, který už v současnosti slouží k měření sportovních výkonů, zdravotního stavu nebo například denních aktivit. Některé údaje přitom uživatel může zadávat sám, jiné jsou měřeny prostřednictvím připojených zařízení – například chytrých hodinek.

Foto: Profimedia.cz

Otazník visí nad tím, jestli bude data nutné zadávat pouze ručně, či budou spolupracovat s chytrými erotickými pomůckami.

Nově by se však měla v HealthKitu objevit položka Sexual Activity. Už nyní je jasné, že s novou vychytávkou míří americký počítačový gigant především na ženy. Hned vedle sexuální aktivity mohou zástupkyně něžnějšího pohlaví zadávat například informace o ovulaci.

Zda bude k dispozici také verze sexuálních aktivit pro muže, zatím není jasné. Otazník visí také nad tím, jestli bude data nutné zadávat pouze ručně, či budou spolupracovat s chytrými erotickými pomůckami. Koneckonců některé erotické pomůcky s bezdrátovou technologií bluetooth dnes již existují.

Vylepšení se dočkaly Mapy i Siri

Devátá generace operačního systému iOS toho ale má umět daleko více. Díky ní bude například možné na zařízeních s logem nakousnutého jablka rozdělit obrazovku na dvě části. Funkce zvaná splitscreen tak umožní ovládat vcelku pohodlně dvě aplikace najednou na jednom přístroji. Kromě toho se mají značného vylepšení dočkat také aplikace Mapy a virtuální asistentka Siri.

Kromě iOS 9 byl v pondělí večer představen také systém pro stolní počítače Mac OS X El Capitan, druhá generace platformy pro chytré hodinky Apple Watch a streamovací hudební služba Apple Music. Informace o těchto novinkách naleznete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám