Hlavní obsah

Přes milión a půl skladeb mohou lidé poslouchat on-line zadarmo

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než milión a půl skladeb mohou lidé poslouchat on-line zadarmo díky nové aplikaci, na které spolupracovaly společnosti Seznam.cz a MusicJet. Do služby se lidé mohou jednoduše přihlásit pomocí svého jména a hesla, které používají k přístupu na mail na Seznamu.

Článek

Aplikace MusicJet je pro zájemce připravena ve dvou verzích. „Jedna je zcela zdarma. Uživatelé se v ní ale nevyhnou bannerové a audio reklamě. Ta se bude objevovat v mezerách mezi přehrávanými písničkami,“ uvedl Jaroslav Souček, produktový manažer služby MusicJet powered by Seznam.cz.

„V takzvané Premium verzi, která vyjde na sto korun měsíčně, se uživatel nejen zbaví reklamy zcela, ale bude moct aplikaci se stejným uživatelským prostředím využívat i v mobilních platformách. Ke svým oblíbeným playlistům se tak nyní dostane i z telefonů s iOS, Android i Symbian operačním systémem. Úprava aplikace i pro další mobilní platformy je v přípravě,“ konstatoval Souček.

V současnosti obsahuje MusicJet přes 1,5 miliónu skladeb od labelů jako je Universal, Sony Music, EMI nebo Supraphon. Postupně by se databáze skladeb měla ještě rozšiřovat. Stáhnout hudební přehrávač Seznam MusicJet je možné ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám