Hlavní obsah

Více dat za stejnou cenu. O2 představilo nové tarify

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost O2 ve čtvrtek představila nové mobilní tarify, které jsou určeny pro nové i stávající zákazníky. Hlavním lákadlem je více dat – uživatelé, kteří uzavřou smlouvu na dva roky, získají dvakrát více dat než ti bez závazku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Rozhodli jsme se, že v nových tarifech FREE věrné zákazníky odměníme dvojnásobkem dat, pokud využijí zvýhodněné nabídky na dva roky,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Zároveň zdůraznila, pro koho jsou nové tarify nejvhodnější: „Více dat za stejnou cenu v nových tarifech ocení zejména zákazníci, kteří nyní využívají tarify s 200 MB a 1,5 GB dat – ti totiž tvoří 70 % z těch, kterým měsíční objem dat nestačí.“

Foto: archív operátora

Nabídka nových tarifů od O2

Operátor zároveň zachovává v nabídce tarify O2 Data určené pro mobilní připojení notebooků a tabletů a také pro lidi, kteří mobil používají především k surfování a využívání různých aplikací. Pokračovat bude také v nabídce pro mladé O2 kůl, ve kterých v loňském roce zpětinásobil datový objem beze změny ceny.

„Nadále se budeme soustředit také na nabídku balíčků O2 Spolu, které nabízejí výhodnou kombinaci více služeb. Od února přineseme zvýhodněný balíček O2 Spolu také pro jednoho – za 999 korun měsíčně získají zákazníci neomezený tarif s 1,5 GB dat, Internet na doma a digitální televizi O2 TV,“ uzavřela Cieslarová.

Společně s tarifem mohou zákazníci využít bonusu ve výši až čtyři tisíce korun na nový mobilní telefon. Zákazníci všech služeb pak mohou využívat slevy nejen na nová zařízení v rámci věrnostního programu O2 Extra výhody.

Může se vám hodit na Zboží:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám