Hlavní obsah

T-Mobile láká na nové předplacenky. Mobilní data mají už v základu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první pohled by se mohlo zdát, že se operátoři soustředí výhradně na paušální mobilní tarify. Zajímavé nabídky nicméně nalezneme i ve světě předplacených karet, T-Mobile například nově láká na předplacenky s větší porcí mobilních dat. Za dobití kreditu pak mohou lidé získat další bonusy – volání zdarma či mobilní data.

Foto: Daniel Becerril, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Rozdíl mezi paušálními a předplacenými kartami je zřejmý – zatímco u první zmiňované nabídky lidé platí měsíční paušál podle služeb, které využívají, u druhé dobíjejí kredit. Předplacená služba je vhodnou volbou pro zákazníky, kteří se nechtějí vázat smlouvou a chtějí mít své výdaje pod kontrolou. Právě předplacených karet se představené novinky od T-Mobilu týkají.

Starší předplacenky s 2 a 5GB internetem totiž magentový operátor nahrazuje novými verzemi se 3 a 10 GB dat. „Vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří se nechtějí omezovat ve spotřebě dat a zároveň je pro ně důležité mít výdaje pod kontrolou. Věříme, že z nové předplacené nabídky si vyberou jak pokročilí ‚dataři‘, tak ti, kteří potřebují data v rámci běžných denních aktivit,“ prohlásila Andrea Kilingerová, manažerka předplacených služeb v T-Mobilu.

Předplacená 10GB karta vyjde případné zájemce na 499 Kč, druhá novinka v podobě 3GB karty pak stojí 200 Kč.

T-Mobile sesadil Vodafone z trůnu, měl nejrychlejší LTE připojení

Internet a PC

Nové odměny za dobití

Od října si T-Mobile připravil pro své zákazníky také nové odměny za dobití kreditu. Netýká se to přitom jen výše zmiňovaných SIM karet, ale všech předplacených služeb s hlasovým tarifem.

„Velmi si vážíme důvěry našich zákazníků a máme radost, když jsou u nás spokojeni. Proto jim přinášíme odměnu za to, že využívají naši předplacenou službu. Zvolili jsme pro ně jednoduché řešení, kdy každé dobití příslušné částky automaticky aktivuje nárok na odměnu v T-Mobile aplikaci, a tu si stačí jen vyzvednout. Plníme tak přání jak našich uživatelů mobilních dat, tak zákazníků, kteří převážně volají,“ doplnila Kilingerová.

„Odměna za dobití čeká od 1. října 2021 na všechny zákazníky s předplacenou službou s hlasovým tarifem pokaždé, když si navýší kredit alespoň o 250 korun. Odměny jsou odstupňované podle výše dobití a zahrnují data nebo balíček volání a dat zdarma, které platí po dobu 30 dnů. Za dobití ve výši 250–299 Kč získá zákazník 500 MB dat, za částku od 300 Kč pak obdrží 1 GB dat a neomezené volání na čísla T-Mobilu,“ prohlásila mluvčí T-Mobilu Zuzana Svobodová.

Zdůraznila přitom, že získání odměny je podmíněno pouze výší dobíjeného kreditu: „Není vůbec podstatné, jakým způsobem dobití proběhlo a odměněno bude dobití přes jakýkoliv dobíjecí kanál. Svou odměnu si musí zákazníci vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile vždy do sedmi dnů po dobití předplacené karty. S každým dalším dobitím získávají zákazníci znovu nárok na novou odměnu, která se v Můj T-Mobile aplikaci zobrazí v sekci Srdcovky. Vyzvednuté odměny se nesčítají, v jednu chvíli může mít zákazník aktivní vždy pouze jednu výhodu.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám