Hlavní obsah

Samsung omylem ukázal Galaxy S20 ještě před premiérou

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlajkové lodi předních výrobců chytrých telefonů bývají zpravidla až do oficiální premiéry přísně střežené. Uhlídat špičkový model Galaxy S20, který si odbyde premiéru až příští týden, se však tentokrát nepovedlo. Upozornil na to server Independent.

Foto: archív výrobce

Aktuálně nabízený model Galaxy S10+

Článek

Pikantní na celé situaci je, že chystaný smartphone odhalili přímo pracovníci společnosti Samsung. Ti totiž předčasně vyvěsili na své webové stránky nabídku s novými kryty pro chystanou vlajkovou loď. Díky tomu již podoba nové dvacítky není tajemstvím.

Stránka s krytem byla sice promptně smazána, nicméně hned několika médiím se otisk webu podařilo zachytit.

Takto bude vypadat nová vlajková loď Samsungu, na snímku je i s pouzdrem.

Údajná podoba nových vlajkových lodí od Samsungu

Podle neoficiálních informací, které zveřejnily například servery XDA-developers či MySmartPrice, chystá Samsung hned tři vlajkové lodě. Ty se od sebe budou lišit nejen nabízenou výbavou, ale především velikostí obrazovky.

Konkrétně nejmenší z novinek bude údajně Galaxy S20 s 6,2“ displejem, model Galaxy S20+ pak nabídne úhlopříčku 6,7“ a konečně nejlepší provedení Galaxy S20 Ultra 6,9“ dotykovou plochu. Ve všech případech má jít o 120Hz panely, které se díky své rychlosti hodí i pro hry.

K vidění by měla být také druhá generace skládacího smartphonu Galaxy Fold. Úniky nicméně naznačují, že dvojka se změní k nepoznání. Bude výrazně kompaktnější a bude cílit pravděpodobně na něžnější pohlaví.

Takto by měl vypadat Galaxy Fold 2.

Nové vlajkové lodi Samsungu se ukážou už příští týden

Mobil

Reklama

Související témata:

Související články

Na světě je první tablet s 5G připojením

Rychlý mobilní internet 5G je nejčastěji skloňován v souvislosti s chytrými telefony, využívat jej nicméně budou moci také počítačové tablety. První takový...

Výběr článků

Načítám