Hlavní obsah

Pražská zoo nabízí zdarma průvodce do mobilu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zoo Praha si pro své návštěvníky připravila zajímavou mobilní aplikaci, která je provede po areálu a přiblíží jim osudy zvířecích celebrit z kampaně Seznamte se. Program zoo nabízí lidem zdarma.

Foto: Novinky

Zoo Praha

Článek

„Na hlavní stránce programu je 12 zvířat z naší zoo, pod kterými je umístěno další naváděcí menu. Po kliknutí na každé zvíře si lidé mohou přečíst jeho osobní příběh. Například jak se dostalo do naší zoo, nebo více podrobných informací o jeho druhu,“ řekla Novinkám mluvčí Zoo Praha Jana Ptačinská Jirátová.

Podle ní v aplikaci lidé naleznou další praktické informace, jako je programová nabídka, či například rozpis komentovaných krmení v Zoo Praha.

Aplikaci je možné bezplatně nainstalovat při vstupu do zoo. Stačí na mobilu zapnout bluetooth adaptér a nastavit režim viditelnosti na zobrazit všem.

Hlavní vchod je totiž pokryt bezdrátovým signálem, pomocí kterého je aplikace distribuována. Stažení programu trvá jen pár vteřin, stejně jako nainstalování programu.

Lidé, kteří nemají telefon s technologií bluetooth, si aplikaci mohou bezplatně stáhnout z internetových stránek zoologické zahrady:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám