Hlavní obsah

O2 po letech znovu oživí GO karty

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě před pár lety byly GO karty synonymem pro SIM karty od společnosti O2, které se musely pravidelně dobíjet kreditem. S příchodem nových tarifů však svého času slavná značka zanikla. Oživit se ji pokusí operátor opět od příštího měsíce.

Foto: archív operátora

Nové GO karty

Článek

Předplacené karty s označením GO se do nabídky O2 vrátí s příchodem června. „GO karta má jako značka v naší cílové skupině stále perfektní znalost a sami zákazníci si ji v inovované verzi vybrali z řady návrhů,“ popsala ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

„Ne však kvůli nostalgii, ale proto, že vyjadřuje dynamiku, radost, volnost a důvěru. A takovou chce být i značka GO," zdůraznila Cieslarová.

Dvě různé varianty

GO karty budou nabízeny ve dvou různých variantách, které se budou lišit podle nabízených benefitů. Karta GO zdarma nabídne při měsíčním dobití 300 korun neomezené volání do sítě O2 a také na pevné linky a k tomu navíc 50 MB dat měsíčně.

Karta GO neomezeně pak za 20 korun na den umožní neomezené volání do všech sítí a připojení k internetu pro zprávy a chat. „Díky výhodám obou karet mohou zákazníci volat za velmi nízké sazby za minutu,“ prohlásila ředitelka mobilního segmentu v O2.

„S voláním do sítě O2 zdarma je průměrná minutová sazba do jakékoli sítě 1,20 koruny, u tarifu GO neomezeně dokonce 0,90 koruny. Čím více předplacené karty zákazníci používají, tím nižší mají reálnou sazbu," uzavřela Cieslarová.

Karty budou k dispozici ve standardních prodejních kanálech a na webu O2. Všichni zákazníci předplacených karet GO od O2 mohou využívat Odměnu za dobití a také Extra výhody, které každý měsíc nabízejí slevy u vybraných partnerů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám