Hlavní obsah

Nový luxusní mobil je vyroben z ušlechtilé damascénské oceli

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Professional 105 Damascus je název nového luxusního telefonu, který pochází od společnosti Mobiado. Novinka je vyrobena z ušlechtilé damascénské oceli. Díky tomu by měla být daleko odolnější než většina současných mobilů.

Článek

Z damascénské oceli je vyroben rám telefonu. To je poznat podle charakteristického mramorového vzoru na bocích přístroje, který je pro výrobu tohoto materiálu typický. Díky tomu, že se mobil vyrábí ručně, je každý kus originál.

Co se technických parametrů týče, dokáže telefon pracovat v sítích GSM/EGSM 850/900/1800/1900 MHz a WDCMA 850/2100 MHz. Pro ukládání dat je mobil vybaven flashovou pamětí s kapacitou 1 GB.

Pořizovat snímky a videonahrávky je možné díky vestavěnému fotoaparátu s rozlišením dva megapixely. Samozřejmostí je bezdrátová technologie bluetooth.

Rozměry telefonu jsou 109x48x11 milimetrů a hmotnost 162 gramů. Displej má úhlopříčku dva palce a rozlišení 240x320 obrazových bodů, přičemž zobrazit dokáže až 16 miliónů barev.

Luxusní telefon Professional 105 Damascus od společnosti Mobiado se bude nabízet ve zlatém a bronzovém provedení. Prozatím není známo, kdy se novinka objeví na trhu, ani jaká bude její cena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám